Uspehi

  Uspehov članov kluba je enostavno preveč, da bi naštevali vse državne prvake in zmagovalce v posameznih kategorijah ali v absolutni konkurenci, kot tudi v skupnem seštevku Slovenskega pokala. Zato smo se omejili le na vidnejše rezultate naših članov v preteklem obdobju.

  Iz našega kluba izhaja zdajšnji selektor Urban Ferenčak, večkratni državni prvak in zmagovalec Slovenskega pokala v mlajših kategorijah in pri mlajših članih, ter udeleženec olimpijskih iger za mlade v Singapurju leta 2010.

  Rok Korošec je svojo kolesarsko pot začel v domačem klubu Calcit Bike Team, sedaj pa uspešno športno pot že nekaj let nadaljuje na cestnem kolesu. Prav tako je bil večkratni državni prvak pri mlajših članih, zmagovalec Slovenskega pokala ter udeleženec olimpijskih iger v Singapurju leta 2010.

  Peter Zupančič se je udeležil olimpijskih iger za mlade leta 2014 v Nanjingu na Kitajskem.

  Grega Krajnc in Tina Perše sta nastopila na Evropskih igrah 2015 v Azerbajdžanu (Bakuju).

  Grega Krajnc si je leta 2016 pod okriljem kluba zaslužil nagrado najboljšega športnika občine Kamnik in Šentjur.

  V letu 2017 je naš najboljši član Rok Naglič postal državni prvak pri mlajših članih in na svetovnem pokalu v Nemčiji izpolnil normo za nastop na svetovnem prvenstvu v Avstraliji, kjer je tudi uspešno nastopil in dirko končal na 51. mestu.

  Podrobnejši rezultati trenutnih članov A ekipe so v razdelku A EKIPA.