728 x 90

Termini

od marca do oktobra

torek in četrtek, uro in pol na kolesu. Zborno mesto je pred Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra v Kamniku. Pričnemo ob 17:00 (april, maj, junij, september) oz. ob 17:30 (julij, avgust). V marcu in oktrobru je trening lahko izjemoma tudi prej zaradi kratke dolžine dneva. V primeru slabega vremena trening odpade! Člani so o tem obveščeni preko SMS ali emaila najmanj eno uro pred treningom.

od oktobra do marca

treningi potekajo dvakrat tedensko v telovadnici. Termini žal niso vnaprej znani in zaradi velikega števila otrok ne moremo zagotoviti treningov ob enakih terminih kot poleti na kolesu. Obvestilo o zimskih treningih v telovadnici klub posreduje vsako leto sproti na podlagi dodeljenih telovadnic in prostih terminov. V primeru lepega vremena je lahko trening tudi na kolesu! Člani so o tem obveščeni preko SMS ali emaila en dan pred treningom.

skozi vse leto

so zimski vikendi (praviloma nedelje dopoldne) rezervirani za vodene pohode v hribe, v poletnih vikendih pa tekmujemo na dirkah Slovenskega pokala SloXcup. Seveda pa je tudi dovolj prostih vikendov, ko člani opravijo trening sami ali v družbi prijateljev, ali pa ga vzamejo za oddih.