728 x 90

Želje Calcitovcev pred Kamniškim krosom

img

Le še nekaj dni nas loči do 22. kamniškega krosa, ki bo v nedeljo, 12. maja. Pred domačo dirko, ki bo štela za točke slovenskega pokala SloXcup in točke za lestvico Mednarodne kolesarske zveze (UCI C.1) so želje strnili člani A ekipe.

 

Gregor Krajnc: "Pričakujem močno mednarodno udeležbo in se že veselim nastopa pred domačimi gledalci. Na zadnjih tekmah sem bil zadovoljen s formo in upam, da bo tako tudi v Kamniku."

 

Rok Naglič: "Želje za Kamnik so vedno velike, saj nastopamo pred domačimi. Toda potrebno se je zavedati tudi konkurence, ki pride dirkat v Kamnik. Potrudil se bom maksimalno, da odpeljem eno zares dobro dirko ter, da bi bil mogoče vsaj kakšen krog konkurenčen sosedom Italijanom . Dirke se že veselim."

 

Jure Belak: "Domači kamniški kros, upam da nam ne zagode vreme in bo suho. Na vsaki dirki si želiš čim boljšega rezultata, na domači pa še posebej… Naj bo dober dan!"

 

Boštjan Hribovšek: "Kamniška tekma bo zelo pestra. Močna mednarodna konkurenca bo popestrila dogajanje v prav vseh kategorijah. Od lani postavljena nova proga pa bo tekmovalcem dala globoko dihati, saj ni nikjer časa za počitek. Po tihem na tekmo že prav nestrpno čakam, želim si dobro navijaško podporo, ter da nam bo vreme naklonjeno.? Po koncu starejših kategorij pa sledi še tekma s poganjalčki, kjer bodo nastopili najmlajši tekmovalci, kateri že tudi trenirajo."

 

Tilen Jagodič: "Tekme v Kamniku se že veselim, saj je forma vedno boljša. Letos je proga še bolj izpopolnjena, tako da bo še bolj atraktivno. Močna mednarodna konkurenca bo naredila težko tekmo, a ob podpori glasnih navijačev bo vsem lažje, zato pridite in nam pomagajte doseči čim boljši rezultat."