728 x 90

Calcit Bike Team spet najboljši klub v Sloveniji

img

Odbor za gorsko kolesarstvo pri Kolesarski zvezi Slovenije je v ljubljanskem Koloseju podelil nagrade najboljšim v sezoni 2017 v slovenskem pokalu. Calcit Bike Team je bil spet najboljši med klubi v krosu, calcitovci pa so prejeli kar 15 nagrad.

Boštjan Hribovšek je bil zmagovalec slovenskega pokala SloXcup v kategoriji elite, Rok Naglič pa med mlajšimi člani, za njim je na drugem mestu končal Gregor Krajnc. Tina Perše je končala na tretjem mestu v kategoriji elite/U23, zmagala je Tanja Žakelj.

Uroš Mikelj je bil med veterani 1 drugi, Gregor Miklič tretji med veterani 2, Janez Vovk pa drugi med veterani 3. Med veterankami je slavila Ana Podpečan pred Miro Kranjec.

Blaž Žle je med dečki do 17 let osvojil tretje mesto, Hana Kranjec je bila prepričljiva zmagovalka pokala med deklicami do 13 let. Maks Majnik je bil prvi med dečki do 9 let, Tajda Šoštarko pa med deklicami v isti starostni kategoriji. Žan Šekoranja je bil tretji med dečki do 7 let, Neža Vrhovnik Papler pa druga med deklicami do 7 let.

Člani Calcit Bike Teama so v klubskem točkovanju zbrali 62042 točk. Drugi je bil MBK SportR.si z 31780 točkami, tretja pa Energijateam.com s 27818.